Til Forsiden
Find os p?Facebook
 
 
Om festerne


Om festerne
Nyhedsbrev
Spørgsmål og svar
Foto fra festerne
Fotoer fra nytåsaftner
Kommende fester
Pressen skrev
Gæst skrev om festen
Li i tv

Singlefester


Invitation
Tilmelding og pris
Kørselsvejledning
Overnatning
 


Her kan du benytte dankort
Giro
Reg.nr. 3675
Konto nr. 845-0048


sitemap

Singlerne indtager Torvehallerne


Af Klaus Lindholm

, Ugeavisen Vejle. 15 September 2010.

Rene

Det startede på Capri, flyttede i foråret til Horsens - og nu kommer Vejle også med. 
Lørdag aften den 2. oktober indtager en af landets mest rutinerede arrangører af singlefester Vejle med en singlefest i Torvehallerne.


Det er René Fuhlendorff, Skanderborg, der regner med at holde fire-seks årlige singlefester i Torvehallerne. Alle bygges over samme læst med rigtig god mad og en hyggelig atmosfære.
" 
- Jeg vil gerne skabe et godt og trygt sted for modne mennesker fra 30 år og opefter,"  fortæller René Fuhlendorff, der er vant til at have mellem 200 og 400 feststemte singler pr. fest.René Fuhlendorff har arrangeret fester, siden han åbnede et kontaktbureau i 1994. Det var oprindelig tænkt som fester for bureauets medlemmer, men efter internettets frembrusen kører kontaktbureauet nu på lavt blus, og i stedet fokuseres stadigt mere på festerne.
Capri er ikke en italiensk ø, men en restaurant i Skanderborg, hvor René Fuhlendorff og Li-Kontakt, som hans bureau hedder, holdt deres singlefester frem til 2009. 

Den 6. marts i år startede et nyt kapitel, da festen blev flyttet til Jørgensens Hotel i Horsens, og fremover er det så meningen at holde fester i to byer.

Det forventes, at folk kælder sig lidt pænt på. Men der er egentlig ingen krav om påklædning, og René Fuhlendorff vil gerne skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor folk kan have en rar aften, uden at nogen skal føle som jaget vildt.

Der er dog rigtig mange, der har fundet hinanden til festerne, siger festarrangøren og nævner parret, der blev forlovet på scenen og det andet, der genopdagede hinanden her efter at have været kærester 40 år forinden. René Fuhlendorff ønsker at lave fester af en god kvalitet, så det er begivender, som deltagerne ser frem til.

Derfor har Torvehallernes gode køkken været en af årsagerne til valget af netop dette dansested.

Der danses til levende musik. Den 2. oktober spiller Single The Band. Det er almindelig dansemusik, der når ud over scenekanten. For det er jo vigtigt at få folk ud på dansegulvet, understreger René Fuhlendorff.  

Han synes, det er dejligt at have et arbejde, der kan gøre folk glade. Han har været selvstændigt erhvervsdrivende siden 18 års-alderen, og ved siden af festerne har han et virke som billedkunstner med udstillinger rundt i Danmark og i Tyskland.

 

Kontakt LI-Singlefester Li-Singlefester Tebstrup Skovvej 10 8660 Skanderborg Mobil. 21 96 14 26 SE-Nr. 61 33 13 28